دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
۰ نفر

۲ نفر از فرهنگیان استان کرمانشاه باوجود بیماری و مصدومیت اما با عشق و علاقه به استمرار تعلیم و تربیت می‌پردازند و در این روزهای سخت و بحرانی شیوع کرونا همچنان در کنار دانش‌آموزان عشایری هستند.

معلمان در روستا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سجاد احمدی، مدیر آموزگار عشایری شاغل در آموزش‌وپرورش شهرستان هرسین استان کرمانشاه با وجود مصدومیت از ناحیه دستان خود و نیز در زمان تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا، با عشق در میان دانش‌آموزان عشایری منطقه محروم عشایری «میرمینگه» حاضر می‌شود تا فرآیند مقدس تعلیم و تربیت را استمرار داده و در کنار آن درس ایثار و فداکاری به شاگردانش بیاموزد.

وی گفت: با توجه به محرومیت منطقه و نیز شرایط ویژه دانش‌آموزان عشایری بر خود تکلیف دانستم تا با حضور در کنار این عزیزان وضعیت درسی آن‌ها را بررسی کرده و به سؤالات درسی پاسخ دهم تا خللی در فرآیند آموزش به وجود نیاید.

مدیرآموزگار عشایری در مورد نحوه فعالیت خود افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت دانش‌آموزان اولین اقدام رعایت شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و نیز طرح فاصله‌گذاری در میان دانش‌آموزان و هماهنگی با اداره آموزش‌وپرورش برای تشکیل کلاس بود.

احمدی اظهار کرد: نظر به دسترسی نداشتن به فضای مجازی در این منطقه خودآموزهای بهاری که توسط اداره آموزش‌وپرورش تهیه ‌شده و راهبر آموزشی در اختیار همکاران قرار داده بود، در میان دانش‌آموزان توزیع شد و تا این لحظه هیچ‌گونه خللی در روند آموزش در میان دانش‌آموزان این منطقه نداشته‌ایم.

معلم جانباز همچنان با عشق می‌آموزد

همچنین علی مرادی، فرهنگی دلسوز و جانباز سرافراز دوران دفاع مقدس در شهرستان مرزی گیلانغرب با وجود جراحی کلیه و سابقه ناراحتی قلبی با عشق به میان دانش‌آموزان عشایری منطقه می‌رود تا نشان دهد هیچ عاملی، حتی بیماری یارای مقابله در برابر عشق معلمی را ندارد.

وی دراین‌ارتباط گفت: با توجه به تعطیلی مدارس و این امکان که دانش‌آموزان عشایری منطقه از روند آموزش فاصله بگیرند، بر خود تکلیف دانستم که به میان این عزیزان بروم و وضعیت تحصیلی آن‌ها را بررسی کنم.

این معلم دلسوز اظهار کرد: در کنار فرآیند تعلیم و تربیت، اصول بهداشتی و درمانی را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهم و اطلاعاتی در خصوص ویروس کرونا و نیز اقدامات پیشگیرانه در اختیار آن‌ها قرار می‌دهم.

بر اساس اعلام مدیرکل آموزش‌وپرورش کرمانشاه تاکنون بیش از ۹۵ درصد مدیران، ۸۰ درس کلاس‌ها، ۷۰ درصد معلمان و ۵۶ درصد دانش‌آموزان استان عضو شبکه دانش‌آموزی «شاد» هستند.

استان کرمانشاه با توجه به محل جغرافیایی، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و یک‌سوم از دانش‌آموزان کرمانشاهی در مناطق مرزی زندگی می‌کنند.

همچنین هفت درصد از جمعیت عشایری کشور نیز در استان کرمانشاه مستقر هستند که جمعیت دانش‌آموزی عشایر استان را ملموس‌تر نشان می‌دهد.  

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۲۵ هزار دانش‌آموز دارد.  

کد خبر 505520

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha